Din suflet… pentru copii!

Din suflet… pentru copii!

“O sambata dintr-o poveste” – a fost caracterizarea simpla si sincera data de un copil, zilei de 8 decembrie.

Asa cum am promis, am reusit sa aducem multe zambete si bucurie in ochisorii si inimioarele copilasilor ce si-au gasit adapostul in sanul Asociatiei “Mia’s Children”.

Nu numai cadourile primite in dar de cei mici dar si prezenta atator oameni buni si cu suflet alaturi de ei, i-au facut sa se simta mai mult decat rasfatati si foarte importanti. O mare de veselie, bucurie, cantecele, poezii si dansuri pregatite minutios de catre prichindei, cadouri, jucarii, hainute, dulciuri si mai ales ‘multa caldura’ – toate acestea au insemnat o frumoasa zi de 8 decembrie.

Membri ai Asociatiei Familie Sanatoasa, le multumim inca o data tuturor prietenilor care au fost alaturi de noi si pentru care stim si am simtit, ca data de 8 decembrie 2012 a devenit foarte importanta, multumim Carrefour Romania si Imparte.ro – portalul caritatii, doi parteneri de suflet care la fel ca noi, viseaza si incearca sa faca ca lumea in care traim sa fie o lume mai buna.

Alatura-te si tu campaniei noastre! Campania “Din suflet pentru copii”! continua zi de zi, pas cu pas, pentru ei – copiii nostri…

Lasa un comentariu