Sa luam aminte de la copii

Sa luam aminte de la copii

O primavara frumoasa si ani minunati, tuturor doamnelor si domnisoarelor!

      Astazi, fiindca tot e prima zi de primavara si prima zi de revigorare, cel putin spirituala, pentru ca vremea nu tine cu noi sa ne dezmortim si fizic, vom medita la schimbare. Mai exact la schimbarea atitudinii noastre, fata de ceea ce ne inconjoara. Vom incerca sa ne redescoperim latura pura, calda, simpla si onesta a personalitatii noastre, adica cea care ne ajuta sa abordam viata cu o atitudine pozitiva. Si care alta ar putea fi sursa noastra de inspiratie catre aceasta schimbare, daca nu chiar minunatiile de copii de langa noi sau chiar copilul din noi, ce cu atata strictete il suprimam.

Uitati-va la un copil si o sa vedeti cu cata lejeritate abordeaza lucrurile. Cu cata seninatate zambeste daca ceva nu merge sau cat de usor trece peste frustrarile zilnice. Nu degeaba se zice ca stresul este unealta adultului. Pentru noi, daca ceva nu functioneaza cum trebuie, ne da toata ziua peste cap. Cu cat inaintam in varsta, cu atat ne complicam mai mult si ne complacem cu starile de tensiune, pe care nu de putine ori le atribuim responsabilitatii de care trebuie sa dam dovada. Ori a fi responsabil inseamna a-ti asuma si accepta lucrurile asa cum sunt ele, fara a afecta celelalte aspecte ale vietii tale.

Sa nu ne uitam, deci, prioritatile, sa nu ne lasam prada grijilor trecatoare, sa ne amintim pentru ce traim si sa ne bucuram cu sufletul curat de tot ceea ce inseamna ea, VIATA!

Iar in caz ca ati uitat ce inseamna atitudinea pozitiva, va invitam sa urmariti un scurt spot publicitar, care a reusit sa capteze intreaga esenta a celor de mai sus.

Lasa un comentariu