Padurea Mic si Ecologist – primavara 2017

Mic si ecologist – proiect de responsabilitate sociala

25 martie 2017, incepand cu ora 11
Plantam! Plantam a13-a padure din cadrul proiectului “Mic si Ecologist”
Peste 40 de unitati scolare si-au anuntat deja participarea si s-au inscris in proiect, deci ne vom strange cateva mii de Mici si Mari Voluntari Verzi si vom planta stejari pe un teren pus la dispozitie si amenajat/organizat corespunzator de catre partenerii nostri Directia Silvica Ilfov/Ocol Silvic Bine v-am regasit!
E energie, e veselie, e soare, e spor la actiuni si evenimente pline de iubire! Ne aliniem si dam startul pentru ultima suta de metrii catre viitoarea Padure Mic si Ecologist Nr.13.
Pana acum totul sta conform planului iar reintalnirea noastră va avea loc asa cum am stabilit in data de 25 martie2017 incepand cu ora 11 dimineata la Surlari, Moara Vlasiei, Ilfov.
Atentie! Va rugam sa veniti echipati si mai ales incaltati corespunzator, pregatiti pentru un traseu prin padure si pe drum forestier de ~ 45 minute (mers de copilas emoticon smile:)). Traseul este frumos, pe poteci si drum prin padure, poienite vesele si insorite, dar de aprox 1.5 km de la locul in care putem lasa parcate masinile (pe islazul de langa cantonul ocolului silvic Surlari). Este indicat sa aveti la voi si o sticluta cu apa… parintii stiu prea bine ce si cum trebuie sa ia la ei.
Traseu spre locatie:
1Padurea Mic si Ecologist – primavara 2017. Bucuresti-Balotesti- Intersectie in localitatea Moara Vlasiei: Soseaua Eroilor (soseaua principala venind dinspre Balotesti) cu Strada Notarului (drum comunal DC184 venind dinspre Dascalu); repere: Supermarket si Statuie; -la STANGA spre padurea Surlari
2. Bucuresti-Stefanesti-Dascalu- – Intersectie in localitatea Moara Vlasiei: Soseaua Eroilor (soseaua principala venind dinspre Balotesti) cu Strada Notarului (drum comunal DC184 venind dinspre Dascalu); repere: Supermarket si Statuie – INAINTE spre padurea Surlari
Urmand traseul indicat, dupa ce ati facut stanga daca veniti de la Balotesti, respectiv inaite daca veniti dinspre Dascalu, continuati drumul ce va va duce pe langa lac si faceti stanga pe langa un teren de criket (veti regasi un banner Mic si ecologist). Pe platoul de langa padure ( la capatul terenului de criket) se vor parca autovehicolele. Ne vom intoarce apoi pe langa cantonul silvic din dreapta terenului de cricket si vom merge conform indicatoarelor si bannerelor afisate pe o portiune de aprox. 1.5 km prin padure si poiana pana la terenul amenajat pentru plantare.

Coordonate:
Sambata incepand cu ora 10.00 parcam masinile pe islazul de langa cantonul silvic, adica aici: I am at:
Moara Vlasiei
Lat: 44.64732188383784, Lng: 26.21730767190456
http://maps.google.com/maps…
Apoi, conform indicatiilor personalului silvic, a membrilor AFS si/sau a indicatoarelor speciale “Mic si Ecologist”, facem o plimbare prin padure pana la locul special amenajat ptr plantare. Incepand cu ora 11.00 vom da nastere impreuna cu cei mici celei de-a 13-a Paduri de stejari “Mic si Ecologist”

Va asteptam cu drag.

Echipa AFS

Lasa un comentariu