Nimeni mai important

Tulburari de dispozitie: Tulburarea afectiva bipolara

Farmecul zilei de azi vine din sentimentul profund de implinire, pe care fiecare mamica il simte atunci cand puiul ei ii aduce o mica dovada a iubirii sincere pe care i-o poarta. Fie o floricica, un martisor, o felicitare sau un simplu, dar spus din suflet “La multi ani”.

Dar oare intelegi tu, mamico, ceea ce cu adevarat este in sufletul copilasului tau? Ce simte el cand te priveste sau se gandeste la tine? Tu, mamica lui, esti cea mai de pret fiinta pentru el. Tu ai fost prima persoana alaturi de care a invatat ce inseamna iubirea, tu esti cea la care vine atunci cand ii este greu, fiindca numai tu esti cea care il inconjoara de fiecare data cu dragostea ei calda si il face sa se simta special neconditionat. Fie ca este aproape sau este departe, fie ca stie sau nu cum sa iti arate cat te iubeste, tu, mamica draga, trebuie sa zambesti azi, uitandu-te in jur, fiindca stii ca nimeni, dar nimeni nu este mai important decat tine pentru copilul tau.

Bucurie sincera sa va inunde inimile azi mamicilor, deoarece meritati, pentru tot aportul pozitiv adus in aceasta viata, prin faptul ca va cresteti copiii cat de frumos puteti.

Lasa un comentariu