Graviduta cu stil

Graviduta cu stil

     Te-ai obisnuit si cu entuziasmul de a fi viitoare mamica, incepi sa iti intri in ritm cu noua functionare hormonala, burtica pe zi ce trece se face mai marisoara, incerci sa te echilibrezi in frumosul dezechilibru in care te afli, dar un lucru aparent minor incepe sa te scoata din minti: Cum te mai imbraci?

Hainutele de dinainte de sarcina nu prea se mai potrivesc, iar la vederea hainelor de gravida fruntea ti se inscrunta instinctiv. Pe langa momentele evidente de sensibilitate, tu ca viitoare mamica radiezi si ar fi pacat sa nu lasi acest lucru sa se observe de la prima vedere. Si cum altfel te poti pune in valoare, daca nu prin intermediul unor tinute care vor face orice femeie invidoasa ca nu este in pielea ta.

Nu stii ce sa mai combini? Nu iti poti da seama exact cum esti vazuta din exterior in hanutele pe care te gandeai sa le imbraci? Am venit in intampinarea nevoilor tale cu o colectie sanatoasa de tinute vestimentare din care te poti inspira pentru orice ocazie, de la o plimbare lejera in parc, pana la un vernisaj fastuos.

Si cum o imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte, lasam fotografiile sa vorbeasca. Inspiratie placuta!

[nggallery id

Lasa un comentariu